BOR & GASZTRO KOMMUNIKÁCIÓBOR & GASZTRO KOMMUNIKÁCIÓ

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT

A közösségi oldalak megfelelő használata elengedhetetlen a mai világban. Partnereim céljainak, filozófiájának megismerése után testreszabott havi kontentnaptárat készítek, ami részletesen tartalmazza a kimenő kommunikációt. Jóváhagyást követően elvégzem az időzítést a legmegfelelőbb elérési időpontokra.

KOMMUNIKÁCIÓS STRATÉGIA

Nem tudja, mire van szüksége ahhoz, hogy kommunikációja által valóban elérje a közönségét? Segítek meghatározni és targetálni a célcsoportját, hogy könnyedén és hatékonyan léphessen kapcsolatba a potenciális vásárlókkal. Igény esetén a komplett kommunikációs stratégia kialakítását is vállalom.

FACEBOOK-KAMPÁNY

Hirdetési kampány kidolgozása majd folyamatos nyomon követése és optimalizálása az eredmények kielemzése után, hogy tényleg a kívánt közönséget érjük el.

BOROZZFANNIVAL SOCIAL MEDIA EGYÜTTMŰKÖDÉS

Tesztelem, megkóstolom az adott terméket, tartalmakat készítek róla, majd megosztom az Instagram-oldalamon, ahol több, mint 13 ezer embert érek el Instagram-feed és -sztori formájában.

PRIVÁT MARKETING TANÁCSADÓ

Mindig akad valami hirtelen tennivaló, egy megírandó sajtóanyag, hírlevél, egy feltöltendő poszt a pincészete, étterme körül, de nem akar a feladatra fix munkatársat alkalmazni? Privát marketingesként egyedi megbízással vagy állandó rendelkezésre állást biztosító keretszerződéssel, bármikor, akár az utolsó utáni pillanatban is fordulhat hozzám.

BOROZZFANNIVAL SOCIAL MEDIA EGYÜTTMŰKÖDÉS

Tesztelem, megkóstolom az adott terméket, tartalmakat készítek róla, majd megosztom az Instagram-oldalamon, ahol több, mint 13 ezer embert érek el Instagram-feed és -sztori formájában.

KREATÍV TARTALOMGYÁRTÁSKREATÍV TARTALOMGYÁRTÁS

HÍREK ÉS SZÖVEGÍRÁSI FELADATOK

Nincs ideje frissíteni a weboldalán található szöveges tartalmakat, híreket? Akár telefonos egyeztetés vagy egy e-mail-váltás alapján aktualizálom a szövegeket, amik véglegesítés és jóváhagyás után máris felkerülhetnek a honlapjára.

PROSPEKTUS, SZÓRÓANYAG

A rendelkezésemre bocsátott szöveges és képi tartalomból a pincészet imidzséhez illeszkedő, professzionális, nyomdakész anyagok széles tárházát (prospektusok, szórólapok, flyerek) állítom össze.

BORADATLAP KÉSZÍTÉSE

Vállalom egyedi boradatlapok készítését. Igény esetén gondoskodok a grafikai tervezésről, szövegezésről, angol nyelvű szakmai fordításról.

FOTÓZÁS – GASTROSTYLING

Az ország egyik legtehetségesebb fotósával dolgozom, vele együtt csodákra vagyunk képesek a legkülönbözőbb témakörökben (food, gastro, wine). A munkálatok során személyesen felügyelem a stylist folyamatokat és a tartalomgyártást.

BORLEÍRÁSOK MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN

Kóstolást követően, a nemzetközi borszakmában általánosan elfogadott és használt WSET-kritériumrendszeren belül, a célpiac figyelembevétele mellett elkészítem az adott tétel(ek) borleírását magyar és angol nyelven.

PRPR

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Elismerést, nemzetközi díjat kapott a borászata, netán egy új fejlesztést valósítottak meg a pincében? Fontos, hogy örömét, újdonságait mindig ossza meg a partnereivel. Ebben nyújtok segítséget színvonalas, szakmailag kifogástalan, ugyanakkor közérthető sajtóközlemények elkészítésével, amiket aztán elküldök szerkesztőségeknek, gasztrobloggereknek.

BRANDÉPÍTÉS

Egy új brandnek, termékcsoportnak a sikerét döntően meghatározza, hogy a kezdetektől fogva erős alapokra épül-e. Márkaépítéssel és menedzsment-tanácsadással, a legkorszerűbb marketingeszközök bevetésével nyújtok ehhez támogatást.

WEBOLDALWEBOLDAL

HONLAPKORREKTÚRA

Megvizsgálom az Ön weboldalát és javaslatokat teszek az elvégzendő módosításokat, frissítéseket illetően. Honlapja nemcsak tetszetősebb lesz tőle, de jobb is, így költséghatékonyabban működtetheti újdonságokkal teli oldalát.

HONLAP FRISSÍTÉSE

Megbeszélés alapján aktualizálom weboldalát: felfrissítem az ott található szöveges tartalmakat, kérés esetén új szövegekkel egészítem ki a már meglévőket.

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS ÉS ELŐADÁSRENDEZVÉNYSZERVEZÉS ÉS ELŐADÁS

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS ÉS KOMMUNIKÁCIÓ

Évjáratbemutatót, konferenciát rendezne, megjelenést tervez egy fesztiválon? Legyen szó online vagy offline, kisebb vagy nagyobb létszámú eseményről, a teljes megszervezésben segítséget nyújtok. Az együttműködés részeként megtervezem és menedzselem a kommunikációt is, amit természetesen a rendezvény programjához, típusához, stílusához igazítok.

BORVACSORA

Szeretne elkápráztatni valakit, esetleg luxuspartira készül? Szívesen részt veszek a borok összeválogatásában és megteszek mindent, hogy tökéletesen sikerüljön az este.

ELŐADÁS

Primer aromák, tanninok, hosszú lecsengés, reduktív borkészítés? Egyelőre talán ismeretlen kifejezések az Ön számára, azonban alig pár óra alatt el lehet sajátítani az alapokat és máris sokkal nagyobb élményt nyújt ez a csodálatos ital. Keressen fel, valódi élménykóstolókon keresztül örömmel bevezetem a borok izgalmas világába. Tematika: Hogyan kell bort kóstolni? Mire kell figyelni borkóstolás során? Mik az alapvető borstílusok? Bor és étel párosítások. Magyarország borvidékei. Alapozó sommelier ismeretek.

CÉGES KÉPVISELET

Ha nincs éppen szabad kapacitásuk, alapos szakmai felkészülés után vállalom a cég képviseletét hazai és külföldi rendezvényeken (kóstoló, vacsora, bemutató), kiállításokon (pl. ProWein) egyaránt.

CÉGES AJÁNLATOKCÉGES AJÁNLATOK

CÉGES BORKÓSTOLÓ

Feldobná céges csapatépítő programját? Örömmel kitelepülök az ország egész területén a csapatépítő helyszínére, ahol felhőtlen, ugyanakkor tartalmas és informatív szórakozással teli napot varázsolok munkatársainak.

BORLAPKÉSZÍTÉS ÉTTERMEK RÉSZÉRE

Egyedi, az étteremben felszolgált ételekkel harmonizáló borlapra vágyik? Konzultáljon velem, közösen összeállítjuk a tökéletes borsort és a bor-étel párosításokat, amikkel garantáltan el fogja kápráztatni a vendégeit.

FELSZOLGÁLÓ-TOVÁBBKÉPZÉS

Szeretné, ha munkatársai tökéletesen elsajátítanák a hely boraival kapcsolatos ismereteket, ezáltal erősítve az értékesítésüket? Fedezzük fel együtt az étterem borkészlete adta lehetőségeket, ami után örömmel átadom a szükséges tudást a személyzetnek, hogy még nagyobb forgalmat tudjanak a jövőben realizálni.